Handelsbetingelser

 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra City Stoffer & Garn, når de er købt i webshoppen på Citystoffer.dk. 
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og City Stoffer & Garn. 

Sådan handler du hos os
For at foretage et køb på Citystoffer.dk skal du igennem disse trin. 

  1. Find den eller de varer, du ønsker og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen. 
  2. Indtast dine personlige oplysninger
  3. Vælg forsendelses- og betalingsmåde
  4. Tjek, at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet. 

Bestilling
På Citystoffer.dk kan du bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os. Hvis vi ikke har det, du søger, så kan vi måske skaffe det. 

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. 
Når du handler med Citystoffer.dk indgås aftaler på dansk. 

Du modtager altid en kopi af din ordrebekræftelse ved et køb. Skulle du have spørgsmål til denne, er du altid velkommen til at ringe eller sende en mail til mt@citystoffer.dk. 

Betaling
Hos Citystoffer.dk kan du betale med Dankort, Dankort/Visa, Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro. Der er IKKE noget betalingsgebyr.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne er afsendt fra Citystoffer.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. 


Levering
For at få dine varer leveret, skal du betale fragt. Levering af varer fra Citystoffer og Garn anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med PostNord. Vi bestræber os på at afsende den pågældende vare så hurtigt så muligt, inden for åbningstiden. Der skal dog medregnes en afsendelsestid på ca. 1-3 hverdage inden for Danmarks grænser. Vi kører med en fast fragtpris i DK på 44 DKK (pakke uden omdeling) på vareordrer under 300 DKK. På alle ordrer over 299 DKK til levering i Danmark yder vi fragtfri levering til en PostNord pakkeshop.

OBS: Ved Black Weekend kan der forekomme længere leveringstid! Vi løber så hurtigt vi kan

Foruden til Danmark leverer vi i øjeblikket til Norge, Sverige, Færøerne, Island, Grønland, Østrig, Holland og Tyskland. Ordren vil blive sendt via PostNord til gældende pakketakst. Hvis pakken vejer maks. 1 kg, benytter vi dog en fast fragtpris på 250 DKK (til Sverige 115 DKK for maks. 5 kg, Holland og Østrig 200 DKK for maks. 1 kg og til Tyskland og Luxembourg 190 DKK for maks. 1 kg). Hvis pakken vejer mere end 1 (5) kg, vil du blive kontaktet med yderligere information om fragtprisen. Der skal forventes en leveringstid på ca. 4-12 dage til Norge, Sverige, Færøerne, Island, Tyskland og Luxembourg, og noget længere leveringstid til Grønland, idet forsendelse dertil sker med skib. Det er muligt at bestille større mængder samt bestille til andre europæiske lande - tag i så fald kontakt til mt@citystoffer.dk for yderligere information. 

Risiko for varer
Risikoen for varer købt af Citystoffer.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Citystoffer.dk skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Citystoffer.dk på telefon nr. +45 86 19 03 93 eller på mail: mt@citystoffer.dk. 

Fortrydelsesret
Citystoffer.dk yder 14 dages fortrydelsesret til private forbrugere (ikke til virksomheder og offentlige institutioner) gældende fra den dag, du modtager dine varer. Ønsker du at fortryde købet, skal du meddele det i en utvetydig erklæring, der sendes som e-mail til mt@citystoffer.dk. Klik her og se, hvad din fortrydelseserklæring skal indeholde.

Fortrydelsesretten kan benyttes, hvis varen ved tilbageleveringen fremstår ny og ubrugt, så den kan sælges som sådan igen, idet Citystoffer.dk kun sælger nye varer. Varen skal således tilbageleveres i samme stand og mængde som ved modtagelsen inkl. original intakt emballage, banderole og mærkning, og evt. plombering må ikke være brudt. Varen skal tilbageleveres uden beskadigelser af nogen art og uden lugtgener fra fx røg. Varen må ikke være brugt, håndteret eller opbevaret på en måde, som gør varen usælgelig som ny vare. Ved specialfremstillede varer, såsom afklippede metervarer, mønstre og opskrifter, tages varerne ikke retur.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen, hvad enten du sender varen til os (se adresse nedenfor), eller kommer ned i butikken med den pågældende vare.

Vi refunderer det indbetalte beløb til samme betalingskort, som du betalte med, eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelse. Hvis du bestilte en anden levering end vores billigste standardlevering, refunderes kun et fragtbeløb svarende til prisen for vores billigste.

Vi gør opmærksom på, at du skal vedlægge en kopi af den pågældende ordrebekræftelse.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Vi modtager heller ikke pakker, der er sendt med DAO, da de ikke leverer til os i vores åbningstid.
 
Reklamation
Vi ønsker, at vores kunder skal være tilfredse med deres køb, hvorfor du selvfølgelig har 24 måneders reklamationsret, når du handler på Citystoffer.dk. Det betyder, at vi med glæde reparerer, ombytter, refunderer pengene eller giver afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtig som muligt. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen, hvad enten du sender varen til Park Alle 9 8000 Aarhus C, eller kommer ned i butikken med den pågældende vare. Er reklamationen berettiget, refunderer Citystoffer.dk (rimelige) leveringsomkostninger forbundet med reklamation/fejllevering via forsendelse med PostNord. Varen sendes retur til adressen nedenfor. Skulle du have spørgsmål til dette, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, eller komme forbi butikken. 

Vi har brug for følgende informationer, når du sender varen til os

Når du sender varer, bedes du

  • vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, 
  • synliggøre dine kontaktoplysninger, 
  • oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt, 
  • oplyse, om du gør brug af din fortrydelsesret eller reklamation, samt ønskede fremgangsmåde (reparation, ombytning, refundering af penge, afslag mm.)
  • sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og 
  • få en kvittering for afsendelsen, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Bemærk, at Citystoffer.dk ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Vi modtager heller ikke pakker, der er sendt med DAO, da de ikke leverer til os i vores åbningstid.

Gavekort til webshoppen
Efter køb af et gavekort udstedes gavekortet i form af et link til et pdf-dokument. Gavekort gælder til webshoppen Citystoffer.dk og kan benyttes som betaling i webshoppen – herunder også som betaling af telefonordre.
Det er ikke nødvendigt at benytte hele gavekortet på én gang. Er der flere penge tilbage på gavekortet, når et køb er betalt med gavekortet, gemmer shoppen automatisk oplysninger om rest-saldoen på gavekortet.
Køber man for mere, end gavekortet dækker, kan man betale restbeløbet med et af de kreditkort, som shoppen modtager. Man kan ikke betale med mere end ét gavekort pr. ordre.

Gavekort til webshoppen eller til butikken
Gavekortet kan ikke ombyttes med penge.
Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsen. Efter udløbsdatoen kan gavekortet ikke længere anvendes, og evt. restbeløb udbetales ikke. Udløbne gavekort forlænges ikke.
Køb af gavekort er omfattet af Citystoffers normale fortrydelsesret. Bemærk, at det er køber af gavekortet, der kan fortryde og få pengene retur. Den, der benytter gavekortet som betalingsmiddel, kan ikke få penge retur, men kan ombytte til en anden vare.

Beskyttelse af persondata jf. GDPR i Citystoffer.dk
Dataansvarlig: Mariann Therkildsen, indehaver.
Databehandlere: DanDomain, Google Analytics og MailChimp.
DanDomain er der indgået en databehandleraftale med. DanDomain leverer webshop-løsningen til Citystoffer.dk, hvor der i forbindelse med køb indsamles almindelige kundeoplysninger som mailadresse, navn, adresse, postnummer, by, land og telefonnummer, men ikke nogen personfølsom oplysning. Indsamlingen af oplysninger sker kun efter udtrykkelig accept af forretningsbetingelser. Oplysninger slettes senest efter 2 år.
For at kunne gennemføre betalingen af en ordre indsamles desuden kortdata og IP-adresse. Disse data gemmes kun, indtil betalingen er gennemført. For at kunne gennemføre en levering af en ordre oplyses navn, adresse, telefonnummer og mailadresse til vores fragtfirma, der for tiden er PostNord.
Google Analytics indsamler data til statistisk brug om websiden Citystoffer.dk. Data opbevares i 26 måneder. Enhver bruger af websiden kan kontrollere, beskytte og sikre sine data og personlige oplysninger via Google.
MailChimp er der indgået en databehandleraftale med. MailChimp indsamler mailadresse, for- og efternavn til brug ved udsendelse af City Stoffer & Garns nyhedsbreve. Indsamlingen sker kun efter udtrykkelig accept fra brugeren, der i samtlige nyhedsbreve får oplysning om mulighed for at se, ændre og slette sin registrering.

Fragtpriser:

Levering i Danmark

Fri fragt til pakkeshop i DK ved køb over 299 kr.

Order over 299 kr.

Levering til en pakkeshop: GRATIS
Levering med omdeling til hjem eller anden adresse, fx arbejdsplads, for kr. 68.

Ordrer under 299 kr:
Levering til en pakkeshop for kr. 44.
Levering med omdeling til hjem eller anden adresse, fx arbejdsplads, for kr. 68.

Levering i Sverige

Levering af pakke på maks. 5 kg. for kr. 115.

Levering i Tyskland og Luxembourg

Levering af pakke på maks. 1 kg. for kr. 190.

Levering Levering i Norge, Færøerne, Island og Grønland

Levering af pakke på maks. 1 kg. for kr. 250.
 

Cookiepolitik
Som en del af disse betingelser indgår Cookie-politikken på Citystoffer.dk.


Virksomhedsoplysninger: 
City Stoffer & Garn 
Park Allé 9
8000 Aarhus 
Denmark 

CVR: 10899176

Telefon: + 45 86 19 03 93
Mail: mt@citystoffer.dk